MOŠKI PAS IZ ANANASOVEGA USNJA

164,70 

Piñatex® je zadnja izmed tehnoloških rešitev v iskanju biološko razgradljive zamenjave za usnje. Sestavlja ga 80 odstotkov ananasovih listov, kar v primerjavi s podobnimi veganskimi proizvodi predstavlja precejšnje zmanjšanje nerazgradljivega deleža.

Pas je širok približno 4 centimetre.

DETAJLI:

  • SESTAVA: 80% pineapple leaves 20% PLA
  • IZDELANO: v Sloveniji
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
Počisti
Šifra: 003-MB Kategoriji: ,

Opis


  • VEGANSKO
  • PRAVIČNA TRGOVINA
  • EVROPSKO

Ananasovo usnje

Piñatex® je inovativni naravni tekstil, izdelan iz vlaken ananasovih listov. Gre za stranski produkt kmetijske industrije. Piñatex® so razvili kot trajnostno alternativo masovni produkciji usnja in okoljsko problematičnim sintetičnim materialom ter s tem ponudili izbiro za oblikovanje boljše prihodnosti.

Deli izdelek